Nieuws

Pedicure en nieuwe locaties

Inmiddels heb ik de opleiding pedicure gedaan. Afgelopen februari 2019 heb ik mijn laaste (praktijk)examen met goed gevolg afgelegd. In het voorjaar van 2020 begin ik met de opleiding medisch pedicure.

Graag tot ziens

Like 4EnerChi op Facebook

De eerste mijlpaal van 50 likes is gehaald. De winnaar van de gratis gezichtsbehandeling of massage heeft bericht gehad. Bij 100 likes wordt er weer een gratis behandeling verloot. Ga daarvoor naar  https://www.facebook.com/4EnerChi en klik op vind ik leuk. Zo blijf je op de hoogte van acties en nieuwtjes en wie weet win jij de volgende behandeling.

SkinBarEvent op 5, 6 en 7 december 2012

 
Graag nodig ik je uit voor het gratis “Skin Bar Event” op 4, 5 en 6 december 2012. Op dit evenement krijg je uitgebreide informatie over je huid en kan je alle Dermalogica producten ruiken, voelen en uitproberen op jouw gezicht.
De kapsters zijn aanwezig om bijvoorbeeld kleuradvies te geven en andere vragen met betrekking tot haar/kapsels te beantwoorden.

We beginnen met de unieke Dermalogica Face Mapping, een uitgebreide huidanalyse waarbij jouw huid zone voor zone bekeken wordt. Zo wordt vastgesteld welke producten het beste resultaat kunnen geven. Daarna kan je jezelf met behulp van deze producten en heerlijke warme compressen een mini-behandeling geven.
Dit is dé kans om te ontdekken hoe fantastisch de producten van Dermalogica aanvoelen en wat ze doen. En dat allemaal in een leuke omgeving en in een ongedwongen sfeer! Neem gerust een vriendin, buurvrouw, familielid of collega mee.

Bel vandaag nog om een plaats te reserveren voor dit gratis Skin Bar Event!
06-21696234
 
Graag tot ziens op woensdag 5, donderdag 6 of vrijdag 7 december 2012 vanaf 10 uur.

Woensdag 19 september: Spectaculaire demonstratie van corrigerende make-up!

UIITNODIGING

Kom woensdagochtend 19 september tussen 11 en 13 uur en laat u gratis behandelen door een demonstratrice van eyesentials!

Zij heeft bijvoorbeeld een serum voor onder de ogen met direct spectaculaire resultaten. De lijntjes, wallen, donkere kringen en rimpels rond de ogen verdwijnen!

Ook heeft zij bijvoorbeeld een lipgloss die verzorgt, het lipvolume vergroot en lijntjes vervaagt.

Meer informatie over de verschillende producten is te vinden op de website  www.eyesentials.nl

Graag tot woensdag!
De koffie staat klaar!

nieuwe website

Eindelijk een nieuwe website

Syndicate content