Gezichtsbehandelingen

De gezichtsbehandelingen zijn gericht op huidverbetering door professionele en gecertificeerde begeleiding en de producten van Dermalogica. Dit cosmeticamerk is bekroond met vele awards, bejubeld door professionals en bekende sterren, maar bovenal door de klanten zelf.
Ontdek het zelf en maak een afspraak voor een behandeling.

Net zoals je elke dag je tanden poetst en haren wast, heeft je huid ook die verzorging nodig. Zo houd je niet alleen de huid in een goede conditie, maar voorkom je huidproblemen en vertraag je het verouderingsproces. Een combinatie van goede begeleiding en het gebruik van de beste producten is hierbij van groot belang. Een gezichtsbehandeling één maal in de 4 tot 6 weken is niet alleen heerlijk ontspannend, maar vooral ook noodzakelijk om je huid in een goede conditie te krijgen en te houden.

Facemapping

Voorafgaand aan de eerste gezichtsbehandeling die u bij 4EnerChi boekt, wordt een intake gehouden om uw levensstijl, huidverzorging en verwachtingen in kaart te brengen. Iedere gezichtsbehandeling begint met een Dermalogica Face Mapping™. Deze huidanalyse, waarbij de huid in 14 zones wordt verdeeld, geeft een goede diagnose van de huidconditie. Door de behandeling en de producten hierop aan te passen, krijgt de huid precies wat het op dat moment nodig heeft. Dit is voor een ieder uniek, elke keer weer.

Wilt u meer weten over de conditie van uw huid? Maak dan een afspraak voor een Face Mapping™ .

In de praktijk wordt gewerkt met de meest hoge concentraties werkstoffen van Dermalogica, welke alleen gebruikt mogen worden door een IDI-gecertificeerde Skin Care Therapist. Na elke gezichtsbehandeling krijgt u een uitgebreid vrijblijvend advies. Ook krijg u uw eigen Face Mapping formulier mee, met daarin de geadviseerde producten.

Om kennis te maken met 4EnerChi én de manier van behandelen, kunt u de kennismakingsbehandeling boeken of een keuze maken uit de overige behandelingen. Zie overzicht tarieven en behandelingen..

Bij iedere gezichtsbehandelingen zijn er diverse extra mogelijkheden zoals epileren, verven wimpers en/of wenkbrauwen, touch therapieën, harsen lip en/of kin, speciaal oogmasker, e.a. Bij een gezichtsbehandeling blijf je tijdens het masker niet 15 minuten in je eentje liggen. Terwijl het masker inwerkt, ontvang je 1 gratis  Touch Therapie  naar keuze om optimaal te ontspannen. Je kunt naar wens nog extra Touch Therapieën of andere extra’s toevoegen aan iedere behandeling!